Krakatanga – Veintegenarios 17 05 23

El dijous 15 de maig de 2003 emetem la primera edició de Krakatanga des de Ràdio Cabrera de Mar.
Complim 20 anys compartint la nostra passió per la música, donant preferència a músiques que difícilment escoltessis en altres emissores.
Des de 2020 comptem amb un equip de melòmans que han fet seu el programa obrint el ventall de músiques que us oferim ells són :
Kike Zarca amb la seva poderosa trama de col·laboradors, Ernesto Navarro i Veu Anònima, Vir Quenobi, Ismael Solà, Lariat Sam i Mario Gil i com no Cristina Carmona i el seu art visual i marca de la casa i aquest servidor de ningú Salva Herrándiz.
Gràcies a tots per ser aquí.
————————————————————————–
El jueves 15 de mayo de 2003 emitimos la primera edición de Krakatanga desde Ràdio Cabrera de Mar.
Cumplimos 20 años compartiendo nuestra pasión por la música, dando preferencia a músicas que difícilmente escucharas en otras emisoras.
Desde 2020 contamos con un equipo de melómanos que han hecho suyo el programa abriendo el abanico de músicas que os ofrecemos ellos son :
Kike Zarca con su poderosa trama de colaboradores, Ernesto Navarro y Voz Anónima, Vir Quenobi, Ismael Solà, Lariat Sam y Mario Gil y como no Cristina Carmona y su arte visual y marca de la casa y este servidor de nadie Salva Herrándiz.
Gracias a todos por estar ahí.
Puede ser Pop Art de póster y texto