Krakatanga – Krematanga 01 02 23

Som conscients que el fred, cansa i més quan ja pensàvem que no ens visitaria. Però ara només podem combatre’l. Ja sabeu estil ceba, en pla multicapa i recollir-nos prop d’una font de calor.
Una vegada estigueu en lloc segur només heu de prémer el play per a gaudir de les seleccions que, Mario Gil, Kike Zarca, Vir Quenobi, Ernesto Navarro àlies Senyor Mayor al costat de la misteriosa Veu Anònima, Lariat Sam, Ismael Solà, Cristina Carmona i el misericordiós Salva Herrándiz us hem preparat, pura crema per a les oïdes.
Krematanga fina
————————————————————————
Somos conscientes de que el frío, cansa y más cuando ya pensábamos que no nos visitaría. Pero ahora solo podemos combatirlo. Ya sabéis estilo cebolla, en plan multicapa y recogernos cerca de una fuente de calor.
Una vez estéis a buen recaudo solo tenéis que darle al play para disfrutar de las selecciones que, Mario Gil, Kike Zarca, Vir Quenobi, Ernesto Navarro alias Señor Mayor junto a la misteriosa Voz Anónima, Lariat Sam, Ismael Solà, Cristina Carmona y el misericordioso Salva Herrándiz os hemos preparado, pura crema para los oídos.
Krematanga fina
No hay ninguna descripción de la foto disponible.