CONSCIOUSOUND 99 AQUÍ NO ES PLORA NI ES FACTURA 02 02 23

CONSCIOUSOUND 99 AQUÍ NO ES PLORA NI ES FACTURA
L’últim “mainstream” de despit i enuig amorós inspira fins i tot a CONSCIOUSOUND convidant-nos a revisar en el temps i les arrels sonores una saborosa i encesa de reguitzell d’artistes i temes dignes per a treure a la llum i gaudir d’una bona teràpia curativa per al mal d’amor. De la salsa i el bolero, al mestissatge. De la Cuba de Maria Teresa Vera, La Lupe o Omara Portuondo a l’empoderament d’Amparanoia o de la multiinstrumentista argentina Mel Muñiz… El Subgènere de la venjança en estat pur ahir, avui i sempre.
MariaJo López Vilalta / Morocha
———————————————————————–
CONSCIOUSOUND 99 AQUÍ NO SE LLORA NI SE FACTURA
El último “mainstream” de despecho y enojo amoroso inspira incluso a CONSCIOUSOUND invitándonos a revisar en el tiempo y las raíces sonoras una sabrosa y encendida retahíla de artistas y temas dignos para sacar a la luz y disfrutar de una buena terapia curativa para el mal de amor. De la salsa y el bolero, al mestizaje. De la Cuba de Maria Teresa Vera, La Lupe o Omara Portuondo al empoderamiento de Amparanoia o de la multinstrumentista argentina Mel Muñiz… El Subgénero de la venganza en estado puro ayer, hoy y siempre.
MariaJo López Vilalta / Morocha
Puede ser una imagen de una persona y texto que dice "CONSCIOUSOUND_99 AQUÍ NO SE LLORA ni se factura byMOROCHA_SELECTOR by MOROCHA SELECTOR"