Teseu i el Minotaure al Distàncies

Aquesta setmana el programa Distàncies emetrà el dimecres 26 a les 23h una adaptació radiofònica de la “Carpeta M: Teseu i el Minotaure” una proposta polipoètica amb poemes de l’Emília Illamola Ganduxé i Joan Carles González Pujalte sobre les il·lustracions de Joan Poch

Aquesta proposta sorgeix de l’obsessió de Joan Poch pel mite de Teseu i el Minotaure.Fruit de la seva inspiració, així neixen les catorze pintures basades en els punts de més impacte. Evocant el retorn a les arrels o el poder nodridor de la cultura, destaca la força del traç que pren de fons les pàgines d’un llibre vell.

Joan Carles González Pujalte i Emília Illamola Ganduxé acompanyen i expliquen les pintures contribuint, amb un llenguatge poètic a destacar l’actualitat del mite.

Textos:
Emília Illamola Ganduxé i Joan Carles González Pujalte
Il·lustracions:
Joan Poch
Muntatge radiofònic:
Adaptació radiofònica del programa Distàncies, amb els paisatges sonors de Michel Sama i les músiques de: Robert Santamaría, Sofia Labropoulou, Morton Feldman, Gerard Grisey, Heiner Goebbels, Lustmord, Norman Westberg i molts més….

Podeu assistir a la presentació del llibre divendres 28 d’octubre a les 21h al Cami Ral 39 “Verdura i Cultura” de Caldes d’Estrac. Després del recital el cantautor Dídac Rocher interpretarà cançons de ‘El Minotaure i Teseu’ un treball que s’orienta clarament a servir la paraula poètica d’Espriu.

Trobareu més informació a:
https://www.facebook.com/events/966358933510983/ teseu-i-el-minotaure-cartell