Krakatanga – Reset 04 10 23

L’acte d’Apagar i reiniciar és molt freqüent per evitar bloquejos.
Ja estem llestos i després d’efectuar aquest reset necessari l’equip de krakatanga al complet torna a les seves condicions originals i torna a portar-nos la millor música que són capaços de seleccionar.
Cadascun amb el seu gust i estil, et conviden a descobrir aquestes cançons que esperes conèixer i et recorda aquelles que es van bloquejar en el teu disc dur.
No et facis pregar i escolta el “programón” musical que hem triat per a tu!
Kike zarca, Ernesto Navarrès, Ismael Solá, Mario Gil, Lariat Sam, Vir Quenobi i Salva Herrándiz en els comandaments d’aquesta computadora musical amb Cristina Carmona en el disseny que ens identifica.
———————————————————————–
El acto de Apagar y reiniciar es muy frecuente para evitar bloqueos. Ya estamos listos y tras efectuar ese reset necesario el equipo de krakatanga al completo regresa a sus condiciones originales y vuelve a traernos la mejor música q son capaces de seleccionar.
Cada uno con su gusto y estilo te invitan a descubrir esas canciones q esperas conocer y te recuerda aquellas q se bloquearon en tu disco duro.
No te hagas de rogar y escucha el programón musical q hemos elegido para ti!
Kike zarca, Ernesto navarro, Ismael Solá , Mario gil, Lariat Sam, Vir Quenobi y Salva Herrándiz a los mandos de esta computadora musical con Cristina Carmona en el diseño q nos identifica
Puede ser una imagen de texto