Krakatanga – Cajon de Sastre 26 10 22

Krakatanga: continuem immersos en la celebració del nostre vintè aniversari així que continuem apostant per explorar una gran varietat de sons i estils musicals per a regalar-vos un bon guisat de gèneres que us vivifiqui, tonifiqui i alimenti com cal.
Aquesta és la nostra fórmula, tan constant com impredictible, tan característica com entretinguda. En aquesta ocasió, us presentem un calaix de sastre en el qual cap tot però no tot val: mescla i qualitat van de bracet.
Nosaltres seleccionem, vosaltres gaudiu. Aquest és el quid de la qüestió!
I us recordem que Krakatanga som tots els que ens escolteu, Cristina Carmona, Mario Gil, Ismael Solá, Lariat Sam, Vir Quenobi, Kike Zarca, Veu Anònima, Ernesto Navarro i Salva Herrándiz.
——————————————————————-
Krakatanga: seguimos inmersos en la celebración de nuestro vigésimo aniversario así que continuamos apostando por explorar una gran variedad de sonidos y estilos musicales para regalaros un fino potaje de géneros que os vivifique, tonifique y alimente como es debido.
Esta es nuestra fórmula, tan constante como impredecible, tan característica como entretenida. En esta ocasión, os presentamos un cajón de sastre en el que cabe todo pero no todo vale: mezcla y calidad van de la mano.
Nosotros seleccionamos, vosotros
disfrutáis. ¡Este es el quid de la cuestión!
Y os recordamos que Krakatanga somos todos los que nos escucháis, Cristina Carmona, Mario Gil, Ismael Solá, Lariat Sam, Vir Quenobi, Kike Zarca, Voz Anónima, Ernesto Navarro y Salva Herrándiz.