Distàncies comença la nova temporada.

Aquest dimecres 21 a les 23 h torna Distàncies, com sempre ple de sorpreses, i per què aneu fent boca us deixo les paraules amb les quals ells mateixos ens conviden i engresca’n a què no ens perdem ni un sol segon del programa.

Hola a tothom i a tothoma… ens han dit les fades, les que s’amaguen a dins les calces i els calçotets dels homes i dones d’aquesta terra, que el Distàncies, el programa que fa volar la sensibilitat fins a dimensions desconegudes, donarà la guspira de sortida de la 3a temporada.

Hem reunit tot el nostre conclave de bruixes, poetes i bruixots per conjurar els astres… Chantarella Irreal, Judith Black, Núria de Calella, Karlos Viadel, Elena Cots Reig, Javier Pintor Muñoz, Óscar Sotillos, Antoni Cantallopsi…a la nova col·laboradora Gemma Sangerman, i “et voilà!” ja tenim el programa conjurat… sssssst, calleu, que les bruixes es pentinen.

Psst… se’ns oblidava: Si mireu per la nostra finestra, no aquella de brutícia i resignació d’una finestra qualsevol, sinó la del Distàncies (www.distancies.com), trobareu que la Irma Ladouce (Irma Art ) ens hi ha deixat uns paisatges dibuixats de flors i colors de setí, d’inferns de llum i microbis experimentals que deixaten els ous d’una gallina vella.

I com sempre Michel Sama (cap i casal d’aquesta disbauxa) ho ficarà tot a la caldera i afegirà els seus ingredients secrets recollits d’entre solcs de vells vinils de folk, jazz, avantgarde i altres musiques patafísiques.

www.distancies.com